top of page

Opslagruimte ook voor verschillende huurders in diverse branches met units tot max 68m3:

Welkom bij Selfstorage Berkel en Rodenrijs! Bij ons vinden mensen van allerlei verschillende doelgroepen de perfecte opslagruimte voor hun spullen.


Of je nu een particulier bent die wat extra ruimte nodig heeft voor persoonlijke bezittingen of een bedrijfseigenaar die op zoek is naar een veilige plek voor archieven of voorraad, wij hebben de oplossing voor jou.


Met onze ruime selectie opslagunits kun je gemakkelijk je spullen opslaan, ongeacht de grootte of aard van de items. Wij bieden handige toegang, flexibele huuropties en beveiliging van topklasse, zodat je met een gerust hart jouw waardevolle bezittingen bij ons kunt achterlaten.


Bij Selfstorage Berkel en Rodenrijs staan we klaar om aan jouw opslagbehoeften te voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen!


Opslagunits voor Sportuitrusting bedrijven:


opslagruimte voor sportbedrijven

Een sportuitrustingverhuur bedrijf zou gebruik willen maken van een opslagruimte om verschillende redenen. Ten eerste biedt een opslagruimte voldoende ruimte en beveiliging om hun diverse assortiment sportuitrustingen op te slaan. Met fietsen, fitnessapparatuur, tennisrackets, golftassen, surfplanken, ski's en snowboards die vaak seizoensgebonden zijn, is een veilige en geschikte opslag essentieel om ze te beschermen tegen beschadiging, diefstal of ongunstige weersomstandigheden.

Fietsen, fitnessapparatuur, tennisrackets, golftassen, surfplanken, ski's, snowboards.

Decoratiebedrijven: Meubels, schilderijen, beeldhouwwerken, vazen, kussens, tapijten, gordijnen.


Opslagruimte voor Fotografen en videografen:


opslagruimte huren voor fotografen en videografen

Fotografen en videografen kunnen veel baat hebben bij het gebruik van opslagunits bij selfstorage in Berkel om hun apparatuur op te slaan. Deze units bieden een veilige en handige oplossing voor het bewaren van hun waardevolle spullen, waaronder camera's, lenzen, statieven, belichtingsapparatuur, achtergronddoeken en props.


Een opslagunit zorgt ervoor dat de fotografen en videografen hun apparatuur veilig kunnen opbergen wanneer deze niet in gebruik is. Dit beschermt de kostbare items tegen mogelijke schade door onvoorziene omstandigheden, zoals diefstal, brand, waterschade of extreme weersomstandigheden.


Camera's, lenzen, statieven, belichtingsapparatuur, achtergronddoeken, props.

Kleine productiebedrijven: Grondstoffen, gereedschappen, machines, verpakkingsmateriaal, afgewerkte producten.


Opslagruimte voor Handwerk- en ambachtslieden:


Handwerk- en ambachtslieden kunnen profiteren van het gebruik van opslagunits bij selfstorage in Berkel om verschillende redenen. Ten eerste bieden deze units een veilige en betrouwbare opslagruimte voor hun waardevolle gereedschappen en benodigdheden.


Het kan moeilijk zijn om voldoende opslagruimte te vinden in een huis of werkplaats, vooral als er beperkte ruimte beschikbaar is. Selfstorage-eenheden bieden een georganiseerde en beveiligde omgeving waarin ambachtslieden hun spullen kunnen bewaren zonder zich zorgen te hoeven maken over beschadiging, verlies of diefstal.


Gereedschapskisten, verf, penselen, naaimachines, stoffen en houtblokken kunnen vaak veel ruimte in beslag nemen. Door ze op te slaan in een selfstorage-unit, kunnen handwerk- en ambachtslieden hun werkruimte vrijhouden van overtollige materialen en gereedschappen. Dit zorgt voor een opgeruimde en georganiseerde omgeving, wat essentieel is voor het efficiënt uitvoeren van creatieve projecten.

Gereedschapskisten, verf, penselen, naaimachines, stoffen, houtblokken, ambachtelijke benodigdheden.


Opslagruimte huren voor Antiekhandelaren:

Opslagruimte huren voor Antiekhandelaren

Antiekhandelaren kunnen profiteren van het gebruik van opslagunits om verschillende redenen. Allereerst bieden opslagunits een veilige en gecontroleerde omgeving om waardevolle antieke spullen op te slaan. Antieke meubels, sieraden, kunstvoorwerpen, porselein, zilverwerk en klokken zijn vaak kostbaar en kunnen kwetsbaar zijn voor schade als gevolg van vocht, temperatuurschommelingen of ongewenste indringers.


Door ze op te slaan in opslagunits kunnen antiekhandelaren ervoor zorgen dat hun waardevolle items veilig en beschermd blijven.


Daarnaast bieden opslagunits ook flexibiliteit aan antiekhandelaren. Ze kunnen de ruimte aanpassen aan hun behoeften op een bepaald moment. Aangezien antiekhandelaren vaak te maken hebben met seizoensgebonden vraag of wisselende inventaris, kunnen ze de opslagunits gebruiken om hun voorraad te beheren.


Ze kunnen items opslaan die op dat moment minder in trek zijn en ze later weer tevoorschijn halen wanneer de vraag toeneemt.

Antieke meubels, sieraden, kunstvoorwerpen, porselein, zilverwerk, klokken.

Boekhandels: Boeken, tijdschriften, boekenplanken, leeslampen, boekensteunen.

Farmaceutische bedrijven: Medicijnen, medische apparatuur, laboratoriumbenodigdheden, verpakkingen.


Opslagruimte huren voor Kledingwinkels:

Opslagruimte huren voor Kledingwinkels

Kledingwinkels kunnen veel baat hebben bij het gebruik van opslagunits om hun spullen op te slaan. Deze units bieden een aantal voordelen voor zowel onafhankelijke retailers als grotere kledingwinkels.


Een van de belangrijkste redenen waarom kledingwinkels opslagunits kunnen gebruiken, is om extra voorraad op te slaan. Kledingrekken, kledingstukken, schoenen, accessoires en mannequins nemen vaak veel ruimte in beslag in de winkel zelf. Door gebruik te maken van opslagunits kunnen winkels hun voorraad uitbreiden en meer producten aanbieden aan hun klanten, zonder dat de winkelruimte overvol raakt.


Daarnaast bieden opslagunits een veilige en georganiseerde omgeving om verpakkingsmaterialen op te slaan. Dit is vooral handig voor winkels die online bestellingen verzenden. Ze kunnen dozen, enveloppen, opvulmateriaal en andere verpakkingsbenodigdheden op één centrale locatie bewaren, wat het inpakproces efficiënter maakt.


Opslagunits kunnen ook gebruikt worden voor het opslaan van winkeluitrusting, zoals rekken, schappen en displays. Vooral tijdens seizoenswisselingen of bij het uitvoeren van winkelrenovaties kan het handig zijn om deze items tijdelijk buiten de winkel op te slaan. Dit helpt om de winkelruimte overzichtelijk en gemakkelijk toegankelijk te houden voor zowel medewerkers als klanten.


Bovendien kunnen opslagunits dienen als een handige plek om promotiemateriaal op te slaan. Winkels hebben vaak verschillende marketingmaterialen, zoals banners, posters en flyers, die ze niet voortdurend nodig hebben. Door deze materialen in een opslagunit te bewaren, kunnen ze gemakkelijk worden opgehaald wanneer er een promotie-evenement of speciale verkoop plaatsvindt.


Kortom, opslagunits bieden kledingwinkels een flexibele en georganiseerde oplossing voor het opslaan van hun spullen. Ze helpen winkels om hun voorraad uit te breiden, de winkelruimte overzichtelijk te houden en een efficiëntere werkomgeving te creëren. Of het nu gaat om het opslaan van kledingrekken, kledingstukken, schoenen, accessoires, mannequins, dozen, voorraad, verpakkingsmaterialen, winkeluitrusting, displays of promotiemateriaal, opslagunits kunnen een waardevolle aanvulling zijn voor kledingwinkels van elke omvang.

Soorten spullen : Kledingrekken, kledingstukken, schoenen, accessoires, mannequins, dozen.

Onafhankelijke retailers: Voorraad, verpakkingsmaterialen, winkeluitrusting, displays, promotiemateriaal.


Opslagruimte huren voor Muziekwinkels apparatuur:

Opslagruimte huren voor Muziekwinkels  apparatuur

Muziekwinkels kunnen profiteren van het gebruik van opslagunits om verschillende redenen. Ten eerste bieden opslagunits een veilige en beveiligde omgeving om waardevolle muziekinstrumenten, versterkers, bladmuziek, luidsprekers en opnameapparatuur op te slaan. Deze items kunnen kostbaar zijn en het is essentieel om ze te beschermen tegen diefstal, beschadiging of andere ongewenste incidenten.


Daarnaast bieden opslagunits ook voldoende ruimte om de voorraad van een muziekwinkel te beheren. Muziekwinkels hebben vaak te maken met seizoensgebonden verkoop of schommelingen in de vraag naar bepaalde producten.


Door gebruik te maken van opslagunits kunnen ze hun voorraad op een georganiseerde manier beheren en aanpassen aan de vraag. Dit zorgt voor een efficiënter gebruik van de winkelruimte en voorkomt overvolle schappen of onnodige kosten voor extra winkelruimte.


Bovendien kunnen opslagunits van pas komen bij het organiseren van speciale evenementen of optredens. Muziekwinkels hebben vaak extra apparatuur nodig, zoals geluidsinstallaties of podiumverlichting, voor dergelijke gelegenheden. Door deze items in opslagunits te bewaren, hebben ze gemakkelijk toegang tot de benodigde apparatuur wanneer dat nodig is, zonder dat ze deze permanent in de winkel hoeven op te slaan.


Muziekinstrumenten, versterkers, bladmuziek, luidsprekers, opnameapparatuur.

Elektronicawinkels: Televisies, computers, laptops, mobiele telefoons, audioapparatuur, kabels.


Opslagruimte huren voor Reisbureaus reclame of brochures en of meubels:


Reisbureaus kunnen profiteren van het gebruik van opslagunits om verschillende redenen. Het opslaan van hun spullen in opslagunits biedt praktische voordelen en kan helpen bij het efficiënt beheren van hun inventaris. Hier zijn enkele redenen waarom opslagunits gunstig kunnen zijn voor reisbureaus:


Bewaren van reisbrochures: Reisbureaus hebben vaak een grote voorraad reisbrochures die ze aan klanten verstrekken. Door deze brochures op te slaan in opslagunits, kunnen ze ruimte besparen in hun kantoor en ervoor zorgen dat de brochures veilig worden bewaard tot ze nodig zijn.


Opslag van koffers en reisaccessoires: Reisbureaus verkopen vaak koffers en andere reisaccessoires aan klanten. Het opslaan van deze items in opslagunits stelt hen in staat om een divers assortiment aan te bieden zonder dat ze extra ruimte nodig hebben in hun winkel of kantoor.


Veilige bewaring van wereldkaarten en reisgidsen: Veel reisbureaus hebben wereldkaarten en reisgidsen die ze aan klanten tonen en verkopen. Het opslaan van deze items in opslagunits beschermt ze tegen schade en zorgt ervoor dat ze gemakkelijk toegankelijk zijn wanneer ze nodig zijn.


Beheer van campinguitrusting: Sommige reisbureaus bieden ook kampeeruitrusting aan voor avontuurlijke reizen. Het opslaan van deze uitrusting in opslagunits zorgt ervoor dat ze veilig en georganiseerd worden bewaard, waardoor het gemakkelijker wordt om ze te beheren en klaar te maken voor vertrek.


Door gebruik te maken van opslagunits kunnen reisbureaus hun kantoor- of winkelruimte optimaliseren, de veiligheid van hun spullen waarborgen en hun inventaris efficiënter beheren. Het stelt hen ook in staat om een breder scala aan producten en diensten aan te bieden aan hun klanten, waardoor ze een betere ervaring kunnen bieden en hun bedrijf kunnen laten groeien.

Reisbrochures, koffers, reisaccessoires, wereldkaarten, reisgidsen, campinguitrusting.


Opslagruimte huren voor Webontwikkelingsbedrijven en hun netwerk apparatuur:

Opslagruimte huren voor Webontwikkelingsbedrijven

Webontwikkelingsbedrijven kunnen profiteren van het gebruik van opslagunits om hun spullen op te slaan vanwege verschillende redenen. Ten eerste hebben ze vaak veel fysieke apparatuur en hardware, zoals computerservers, netwerkapparatuur, software, computers en kabels. Deze items zijn essentieel voor hun werk en moeten veilig en goed georganiseerd worden bewaard.


Door gebruik te maken van opslagunits kunnen webontwikkelingsbedrijven deze waardevolle apparatuur op één locatie bewaren.


Dit maakt het gemakkelijker om de inventaris te beheren en de benodigde apparatuur snel te lokaliseren wanneer dat nodig is. Daarnaast bieden opslagunits vaak beveiligingsmaatregelen, zoals bewakingscamera's, toegangscontrole en alarmsystemen, waardoor de kans op diefstal of schade aan de apparatuur wordt verminderd.


Bovendien kan het opslaan van apparatuur in een opslagunit de kantoorruimte van het webontwikkelingsbedrijf optimaliseren. Het kan kostbare ruimte vrijmaken die anders zou worden ingenomen door de opslag van grote en zware apparatuur.


Hierdoor kunnen ze hun kantooromgeving efficiënter gebruiken voor werkgerelateerde activiteiten, vergaderingen en het bieden van een comfortabele werkomgeving voor hun medewerkers.

Computerservers, netwerkapparatuur, software, computers, kabels.

Interieurontwerpers: Stalenboeken, stoffen, meubelontwerpen, verlichting, decoratieve accessoires.


Opslagruimte huren voor Onderzoeks-Laboratorium-apparatuur:

Opslagruimte huren voor Onderzoeks-Laboratorium-apparatuur

Onderzoekslaboratoria kunnen profiteren van het gebruik van opslagunits om hun spullen op te slaan. Het is belangrijk om laboratoriumapparatuur, glaswerk, microscopen en veiligheidsapparatuur veilig en georganiseerd te bewaren, en opslagunits bieden daarvoor een geschikte oplossing.


Opslagunits kunnen een aantal voordelen bieden voor onderzoekslaboratoria. Ten eerste zorgen ze voor een veilige omgeving waarin waardevolle apparatuur en kwetsbaar glaswerk beschermd kunnen worden tegen mogelijke schade of diefstal. Door de spullen op te slaan in een opslagunit, kunnen laboratoria hun inventaris op een georganiseerde manier beheren en het risico op beschadiging of verlies verminderen.


Daarnaast kunnen opslagunits ook helpen bij het optimaliseren van de beschikbare ruimte in een laboratorium. Laboratoria hebben vaak te maken met beperkte ruimte, en het opslaan van zelden gebruikte apparatuur en materialen in een externe opslagruimte kan waardevolle werkruimte vrijmaken voor dagelijkse laboratoriumactiviteiten. Dit kan de efficiëntie en productiviteit van het laboratorium verbeteren.


Het is echter belangrijk op te merken dat opslagunits niet geschikt zijn voor het opslaan van chemicaliën. Vanwege veiligheidsredenen en mogelijke risico's is het verboden om chemische stoffen op te slaan in reguliere opslagunits.


Bezichtigingen of huren is op afspraak ! 010-2264999


21 weergaven
bottom of page