top of page

Selfstorage verhuizing, verbouwen

Het verhuizen naar een nieuwe woning of het verbouwen van je huidige woning kan een stressvolle en tijdrovende taak zijn. Een manier om het proces te vergemakkelijken, is door gebruik te maken van een selfstorage.


Een selfstorage is een opslagruimte die je kunt huren om tijdelijk je spullen op te slaan. Dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld tijdens het verhuizen of verbouwen geen ruimte hebt om al je spullen op te slaan.


Door gebruik te maken van een selfstorage kun je je spullen veilig opbergen en hoef je je geen zorgen te maken dat ze beschadigd raken of in de weg staan.


Er zijn verschillende redenen waarom je tijdens het verhuizen of verbouwen gebruik zou kunnen maken van een selfstorage:


  • Als je tijdelijk geen ruimte hebt om al je spullen op te slaan tijdens het verhuizen of verbouwen, kan een selfstorage een oplossing bieden. Zo hoef je niet alles op te slaan bij vrienden of familie, of alles te verkopen of weg te gooien.

  • Als je tijdens het verhuizen of verbouwen moet wachten op de levering van nieuwe meubels of andere spullen, kun je ze tijdelijk opbergen in een selfstorage. Zo hoef je niet te wachten tot alles klaar is voordat je kunt verhuizen of verbouwen.

  • Als je tijdens het verhuizen of verbouwen spullen hebt die je niet wilt meenemen naar je nieuwe woning, kun je ze tijdelijk opbergen in een selfstorage. Zo hoef je niet alles mee te nemen naar je nieuwe woning en kun je rustig bepalen wat je wel en niet wilt houden.


Er zijn verschillende selfstorage aanbieders waar je terecht kunt voor het huren van een opslagruimte. Zoek een aanbieder bij jou in de buurt en vergelijk de prijzen en voorwaarden. Zo kun je de selfstorage vinden die het beste bij jouw wensen past.


Al met al is een selfstorage een handige oplossing als je verhuist of verbouwt en tijdelijk geen ruimte hebt voor al je spullen. Zo kun je je spullen veilig opbergen en hoef je je geen zorgen te maken dat ze beschadigd raken of in de weg staan.

8 weergaven
bottom of page